Вход Регистрация

Вход

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме

Регистрирай се

Полетата маркирани с (*) са задължителни.
Име *
Потребителско име *
Парола *
Потвърди паролата *
Email *
Потвърди email *
Captcha *

 спасете субсидията си. Това е нашият призив към земеделските производители.

Много от вас губят значителна част от своите субсидии поради дребни технически грешки като застъпване с масивите на колеги или с пътища когато очертават своите обработваеми масиви.

 Ние можем да ви предложим лесно за ползване решение, при това напълно безплатно.  Очертайте масивите, които обработвате със свой софтуер или GPS, или просто поискайте shp файл – електронна схема на масива, изчертан при миналогодишното споразумение от Общинска служба Земеделие. Изтеглете нашия програмен продукт „Спаси субсидия”, инсталирайте, и импортирайте файловете в него. Ще видите къде вашите очертания се застъпват с тези на други земеделски производители или с недопустимите за очертаване пътища, пасища или водоеми. С наличната информация лесно ще установите къде се налагат корекции при очертаването и ще вземете необходимите мерки навреме.

 Възползвайте се!

 

за повече информация разгледайте http://agropari.com/

 

 

 

Заповядайте на Международната селскостопанска изложба АГРА - 2014, Международен панаир Пловдив, палата 6, щанд В4 (04.03.2014г. - 08.03.2014г.) на щанда на нашите партньори - „ВИП Инвест Ланд“ ООД.

     Ще имате възможност да се запознаете с най–новите разработки към Агромениджър-бг и мобилното приложение към него за подаване на задачи, контрол и отчитане на ресурсите, изразходвани по време на механизираните обработки в земеделието, както и с най – новия проект на партньорите ни от „ВИП Инвест Ланд“ ООД – БАНКА ИМОТИ.

     Не изоставайте от съвременните тенденции в земеделието - подаване на задачи, навигация, следене по време на работа и отчитане, и заповядайте на щанда.

След години работа в областта на земеделския софтуер, нашият екип реши да се представи и на международния пазар. Агромениджър излезе за първи път на най-голямо изложение за техника и технологии – CBIT. През настоящата седмица представители на партньорите ни от ВИП Софтуер ще се наредят до останалите български фирми в Хановер. На панаира ще бъдат представени новите приложения към Агромениджър.

 

Поради лошите атмосферни и пътни условия се налага семинарът, предвиден за 30.01 в град Пловдив да бъде отложен. Извиняваме се за причиненото неудобство. Моля, следете публикациите на този сайт за повече информация.

Страница 1 от 2